TV-overvågning

Hos LK-Sikring har vi valgt at bruge kameraer, som har høj billedkvalitet både dag og nat, men som også er til at betale sig fra. Kameraerne har integreret IR-lys, der hjælper kameraet til at få gode billeder i mørke, men det tilrådes at få monteret projektører som tænder ved hjælp af sensorer eller ekstra IR-lys, da dette giver kameraet optimale forhold. Kameraerne benytter den nyeste teknologi indenfor fordeling af lys i billedet. Vi leverer 4K (4xFULL HD) anlæg - både kameraer, servere og skærme, dette til den kvalitetsbeviste kunde som ønsker meget detaljeret billeder.


Billeder lagres på en server som installeres ved det andet netværksudstyr, denne kan tilgås via App, webbrowser og direkte enten med fast Ip adresse eller Cloud. Hvis du som kunde har flere adresser som ønskes overvåget kan du nøjes med en video server og dermed spare penge, og nemt og hurtig tilgå enhver kamera i din virksomhed fra hele verden.

LK-Sikring kender og opsætter TV-overvågningsanlæg efter ”Loven om tv-overvågning” udarbejdet af Datatilsynet.

TV-overvågning

*Alle priser ekskl. moms.
I priserne er der medregnet 25 meter kabel til hvert kamera.
Kabler føres i eksisterende føringsveje. Hvis LK-Sikring skal opsætte føringsveje, faktureres dette med 350 kr. ekskl. moms pr. påbegyndt time, medmindre andet aftales.
Ring og hør nærmere